sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

VEPE-koe 14.7.2013

Pitkä päivä takana Lopella. Lähdettiin aamulla 6 jälkeen ajelemaan ja hyvin löydettiin perille. Lampi oli eri kuin vuosi sitten, jolloin olin apuohjaajana, saman tien varrella kuitenkin. Samanlainen lammikko tämäkin, tosin parkkipaikka ikävästi hyvin aukealla hakkuualueella, jonne aurinko paistoi koko päivän..

Lampi oli syvä ja koerannassa kahluuta vajaa puol metriä jonka jälkeen syvä pudotus upoksiin. Toisille koirille helppo kun ei tarvii kahlata, voi vaan hypätä sinne. Toisille se voi taas olla hieman hankalampi ;)

1. Liike: Veneestä hyppy 50 m. Täydellinen suoritus: 25 pistettä.

2. Liike: Esineen vienti 30 metriin. Jade lähti kapula suussa, mutta tosiaan pelästyi kun kahlauksen jälkeen "putosi" ja joutui heti uimaan. Siinä meni toisella pasmat ihan sekaisin eikä se enää kuullut minun huutoja veneestä. Uudella lähetyksellä pudotti esineen heti ja lähti uimaan ilman esinettä veneelle. 0 pistettä.

3. Liike: Veneen haku 30 metristä. Täydellinen suoritus, vähän oli vaikeuksia laskeutua taas veteen rannalta. 25 pistettä.

4. Liike: Hukkuvan pelastaminen 30 m. Erittäin täydellinen suoritus. Jade lähti salamana ja oikein piippasi kun lähestyi hukkuvaa. 25 pistettä.

Yht. 75/100 = ALO3


Tosiaan kun pitäisi vähintään 90 pistettä saada, jotta tulisi ALO1, niitä tarvitsee 2 kpl niin voi siirtyä avoimeen luokkaan.


Ei kommentteja: