maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kuvia

Laitellaan nyt kuulumisia taas. 
Nemin karvanlähtö jatkuu ja jatkuu.. Alusvilla on lähtenyt kokonaan, eli harjata ei enää pysty mitenkään ilman että raapii ihoa. Nyt lähtee päällyskarvaa, jota ei saa pois muuten kuin nyppimällä, joten voitte vaan kuvitella kun Nemi vähän kylkeä rapsuttaa että millainen karvakasa siinä on sen jälkeen.... Nemi on myös huomattavasti rauhoittunut takapihan vahtimisen suhteen. Naapurissa asustaa koira, joka myös aika paljon on takapihalla ja nyt sille on rakennettu koira-aitaus, jossa viettää entistä enemmän aikaa. Ennen Nemi oli sille aina haukkumassa, kun olivat ulkona samaan aikaan. Nyt Nemi tyytyy vain katseluun ja antaa toisen olla rauhassa omalla pihallaan.

Tässä onkin Nemin lempipaikka meidän pihalla. Se istuisi tuossa aamusta iltaan jos ei kukaan sitä pyytäisi sisälle. Siitä näkee hyvin naapurin koiran & kissan touhut.

Jaden ilmoitin vesipelastuskokeeseen, saa nyt kuitenkin nähdä tuleeko sinne lähdettyä. Meillä jää tänä kesänä niin monet treenit väliin ja kun vähän silmäilin kokeita ja koepaikkoja niin ei kyllä tänä kesänä ehditä mihinkään enää. Kaikki viikonloput on täynnä menoa pitkälle syyskuuhun.. Hohhoijaa :)


Nemi


Ei kommentteja: