keskiviikko 31. heinäkuuta 2013

Eläinlääkärissä

Kävimme tänään pyörähtämässä niinkin mukavassa paikassa kuin eläinlääkärissä. Nemi sai uudet rokotukset ja käyttäytyi oikein mallikkaasti. 

Jadekin kävi samalla tarkastuksessa, koska löysin mahasta peukalonpään kokoisen patin...
 Ei oikein saatu selkoa mikä se on: rasvapatti? nisäkasvain? eläimen pistosta aiheutunut kudospatti? Se on kuitenkin liikkuva, eli ei suoranaisesti ole ihossa kiinni. Päätin että leikkautan Jaden seuraavien juoksujen jälkeen ja samalla katsotaan patin tilanne (poistetaan se). 

En viitsi sitä jatkuvasti rauhoittaa, koska Jadea on niin pirun vaikea aina saada hereille ja meinaa usko loppua siihen että se vielä heräisi siitä "koomasta". Joten parempi tehdä nyt kaikki samalla kertaa!

Ja miksi alunperin kävin Jadea tutkimaan viime viikolla, oli se, että Jade on ollut jotenkin allapäin. Ei viihdy ulkona eikä halua leikkiä. On paljon omissa oloissaan ja nämä eivät ole Jaden normaalia käytöstä. Voihan se johtua myös kuumuudesta, koska nyt viime päivien aikana Jade on taas ollut hieman pirteämpi. :)

Täytyy kuitenkin tarkkailla mahan seutua. On mahdollista että patti on ollut Jaden mahassa jo pitkään, nyt sen vasta huomasin.. Selvinnee sitten syksymmällä!

Tässä kurapellet Samu & Halla:


Ei kommentteja: