sunnuntai 15. marraskuuta 2015

2xCAC St. Petersburg

Reissupäivä koitti taas. Tällä kertaa lähdimme matkaan minun autollani. Lily joutui juoksujen takia kevythäkkiin takapenkille, samoin sinne tungettiin kaksi avaamatonta kevythäkkiä, retkijakkarat ja matkatavarat.. En nähnyt takapeilistä kuin palan kattoa... Hetken mietin miten ihmeessä mahdumme minun Volvooni, mutta sehän paljastui varsinaiseksi tilaihmeeksi.. ;)

Rajamuodollisuudet sujuivat hyvin, ei ollut ruuhkaa. Venäjän rajan jälkeen alkoi sitten se perussetti, eli LUMIMYRSKY. On melkein ihme jos ei lumimyrskyä ole silloin kun ajelen Pietariin. Lunta tuli viistosti suoraan tuulilasiin, joka puolella pimeää, joten aika skarppina piti olla koko ajan. Skarppina olemisen johdosta vältimme myös rajun kolarin.. Vastaantuleva autoilija ajautui tuntemattomasta syystä meidän kaistalle ja nopeiden refleksien ansiosta sain juuri ja juuri väistettyä tien reunan kautta, ONNEKSI siinä oli levennys, eikä oja..

Perille pääsimme aikataulussa ja maa alkoi olla jo ihan valkoinen. Pienet torkut kauppakeskuksen parkkipaikalla ennen siirtymistä näyttelyalueelle. 

Näyttelyalue oli TODELLA pieni, kehien laidat olivat tupaten täynnä ja joukossa kulki näitä venäläisiä perinteisiä koirarotuja (isoja ja kuonokopallisia..) Olemmekin jo oppineet olemaan röyhkeitä kuten venäläiset ovat, koska ilman röyhkeyttä ei todellakaan selviä tuolla!

Sitten niihin tuloksiin..

Lily: 1 x EH ja 1 x JSERT ! :)
(1xVG & 1xJCAC)

Nemin lapsukainen "Halla" (Disadonna Lady Norikazu) oli molemmissa näyttelyissä ROP.

Lily Viipurissa

Ei kommentteja: