tiistai 14. heinäkuuta 2015

Santalahti

Kotka-Tour jatkuu.. 
Tänään kävimme Santalahdessa koirien kanssa, grillailtiin vähän makkaraa merenrannalla kallioilla ja käveltiin luontopolku kokonaisuudessaan läpi.

Paljon oli muitakin kävelijöitä liikenteessä, mutta aika rauhassa saimme kuitenkin kävellä polun ettei vastaan tullut kukaan ja koirat saivat juosta vapaana. Kallioilla sitten oli enemmän vilskettä. 

Tutustuimme Kokemäkeläiseen turistiin, joka oli tullut Kotkaan yhdessä mustan saksanpaimenkoiransa kanssa. Hän oli ihan lumoissaan meidän kirkkaanvalkoisista koirista. Ihmetteli suureen ääneen miten on mahdollista että koirat ovatkin niin valkoisia. Kehui muutenkin Lilyä ja Nemiä maasta taivaaseen. 

Seuraavaksi seuraamme liittyi hetkeksi lenkkeilijä broholminkoiran kanssa. Hän olikin jo aiemmin tutustunut valkkareihin, mutta ilmeisesti puheet arkuudesta olivat saaneet hänet vielä miettimään hankintaa.. Jokatapauksessa hän ihastui meidän koiriin ja puhui että josko kuitenkin harkitsisi vielä valkoistapaimenkoiraa kun sai tutustua meidän omiin eivätkä ne olleet kamalia. :D

Tänään siis parannettu rodun mainetta aikalailla.








Ei kommentteja: