sunnuntai 12. heinäkuuta 2015

Näyttelyt Nastolassa 11.7 ja 12.7

Tämä viikonloppu meni pitkälti näyttelykehän laidalla. Eilen osallistuin Lilyn kanssa Nastolan ryhmänäyttelyyn ja tänään koko porukka SSKY:n erikoisnäyttelyyn, Nastolassa sekin.

Lilyllä ensimmäiset viralliset näyttelyt takana ja tarvitsee todella paljon vielä harjoitusta kehäkäytökseen. Lauantai oli ihan katastrofi, sillä Lily päästyi vielä minulta kehässä 2 kertaa karkuun ja sen uppiniskainen rimpuilu vielä pahensi tilannetta. Tänään oli huomattavasti parempi päivä ja sain jopa koiran seisomaan ja juoksemaan. Haetaan sitten vaikka miljoona H:ta kunhan saadaan käytös paremmaksi!

Nastolan ryhmänäyttely 11.7, tuomarina Antti Nieminen

Lily: JUN H
"9 kk keskikokoinen. Voimakkaat liikkeet. Keskivahva luusto. Laskeva lantio. Hyvä pigmentti. Oikea karvanlaatu, hivenen ruskeaa. Rodunomainen kaunis ilme. Saksipurenta. 1. näyttely, persoonallinen käytös. Varsin lupaava. Tänään ei ujouden vuoksi näyttelymenestystä."


Erikoisnäyttely 12.7, tuomarina Pirjo Aaltonen

Lily: JUN H
"Epävarmasti esiintyvä narttu. Tarvitsee kehä- ja käsittelytottumusta. Selvä sukupuolileima. Vielä kevyt yleisvaikutelma. Hyvä pään pituus, saa vahvistua. Hyvä pigmentti huulissa, kirsussa ja silmien ympärillä. Saisi olla paremmin kulmautunut edestä ja takaa. Liikkuu edestä korkealla ja kerivällä askeleella."

Nemi: VAL ERI/2, SA, PN2 !!
"Oikeat mittasuhteet, hyvä luustovahvuus. Hyvä pään pituus. Hyvä pigmentti huulissa, kirsussa ja silmien ympärillä. Hyvä runko, hyvin kulmautuneet raajat. Hyvä eturinta ja ylälinja. Hyvä ulottuvuus sivuliikkeessä. Hyvät etu- ja takaliikkeet."

Ei kommentteja: