tiistai 9. kesäkuuta 2015

Koirakoulussa

Pitkästä aikaa pääsimme taas koirakouluun ja kohtahan se jääkin kesälomalle. Lilille tuo koulu on muutenkin ihan liian pitkä, koska toisella puolikkaalla ei namit kiinnosta enää YHTÄÄN. Ja kesto on siis yhteensä 45 min, joten on mulla nopeasti tylsistyvä koira ;)

Tänään harjoiteltiin kynsien leikkuuta (lähinnä tassuihin koskettelua jne) sekä hampaiden katsomista ja kopelointia. Hampaiden katsominen oli hyvä juttu kun kukaan tuntematon ei oikein ole hampaita tutkinut. Tosi hyvin meni eikä rimpuillut yhtään!

Lopuksi vielä otettiin hieman paikallaoloa ja siinä vaiheessa en meinannut millään saada koiraa istumaan tai maahan. Vaikka kuinka heilutteli namia nenän edessä niin ei nappaa ;)

Jos joka päivä yrittäisi vähäsen edes tehdä jotain, kontaktin kun saisi kuntoon niin voisi edes miettiä toko-juttuja...

**

Viikonloppuna kävimme uittamassa koiria. Nemi vanha konkari ui innolla ja hyppi laiturilta, mutta Lily lähinnä pomppi ja riehu vedessä. Vauhti pysähtyi kuin seinään siinä vaiheessa kun jalat eivät enää yltäneet pohjaan. Ei mennyt uimaan sitten millään, vaikka kuinka yritin heittää keppejä "niin lähelle, mutta niin kauas".. 
Täytyy siis itse uskaltautua sen verran syvälle joku päivä ja houkutella Lili uimaan.. :)



Ei kommentteja: