sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Karjaa 28.6.2015

Tänään ajelimme Karjaalle asti koiranäyttelyyn, jossa tuomarina Nina Janger.

Lily osallistui ensimmäistä kertaa pentuluokkaan ja Nemi pitkän tauon jälkeen valioluokassa. P*ska reissu, mutta tulipa tehtyä!

Lilyn tulos tänään: PEK 1
Ainoa pentu, mutta KP jäi puuttumaan sen takia koska rungon ja jalkojen kehitys on vielä kesken?? Ihan totta, ollaanhan me sentään pentuluokassa.......

"8 kk mittasuhteiltaan miellyttävä narttupentu, kuono-osa aavistuksen lyhyempi kuin kallo. Hyväasentoiset kookkaat korvat. Vielä kovin keskeneräinen runko, niukka eturinta, voimakkaammin kulmautunut takaa kuin edestä. Pitkä oikea asentoinen häntä, nostelee liikkeessä voimakkaasti eturaajojaan ja ylälinja hieman laskee, mutta koira on hiukan huolissaan ympäristöstään."

Vaadittiin siis täydellisen kehittynyttä ja aikuismaista PENTUA tänään...

Nemi: VAL ERI/2

Tuomari sanoi sijoitusten jaon jälkeen, että Nemi olisi saanut SA:n ja ollut ROP ellei kantaisi extra-kiloja mukanaan.. Yes.. I know.. :D

"6 v. vankka runkoinen, hieman tuhdissa kunnossa esitetty kaunislinjainen narttu. Kaunisilmeinen nartun pää, hieman leveäasentoiset korvat, hyvä pigmentti, vahva luusto. Riittävä eturinta, kaunis pitkä häntä, voimakkaammin kulmautunut takaa kuin edestä. Liikkuu sivulta katsoen hyvällä askelpituudella, löysin kyynerin edestä katsoen. Vahva ylälinja kantaa kilonsa tyylikkäästi. Ranteet hieman taipuu, riittävän kova karvanlaatu, hyvä väri."

Tosiaan 11:sta koirasta vain yksi sai SA:n ja niin ollen oli ROP. Nemin kilpakumppani valioluokassa, jolla kiloja oli kertynyt vähemmän. ;)


Myös Nemin pentu Samu osallistui samaan näyttelyyn, yllätys-tuloksena: 
VAL ERI/1 - ei SA:ta kuten totuttiinkin jo kuulemaan...




Ei kommentteja: