sunnuntai 28. joulukuuta 2014

Vuosikatsaus 2014

Meille vuosi 2014 oli kaikkea muuta kuin hyvä. Henkilökohtaisissa asioissa toki riemuittiin muutamista mukavista asioista, mutta perheenjäsenten (koirien) asiat aiheuttivat enemmän ja vähemmän murhetta.

Nemillä vuosi 2014 oli rankka. Keväällä Nemi sai kyykäärmeen pureman, josta ONNEKSI selvittiin säikähdyksellä ja tyhjenneellä lompakolla. Omalle kohdalle säikähdys oli niin suuri etten käynyt metsässä varmaan puoleen vuoteen, ennenkuin pakkaset alkoivat ja käärmeet varmasti olisivat nukkumassa....

Näyttelyitä Nemille kertyi tältä vuodelta yhteensä 6 kpl. Mukavasti tasan 3 kpl EH ja 3 kpl ERI/SA, joista myös PN1 ja PN2 -sijoitukset.

Nemi sitten steriloitiin tässä loppuvuodesta, leikkaus meni hyvin ja tikit on myös otettu pois. Rallitus siis jatkuu ja huoleton elämä alkaa! :)

Jaden osalta vuosi 2014 oli viimeinen.. Siltä löytyi iso patti nisän vierestä kesällä, joka leikattiin vielä samalla viikolla. Eläinlääkärin antama ennuste oli huono ja paraneminen kesti pitkään.. Toivon kipinä vielä leimahti kun tikit otettiin pois ja Jade sai uudet rokotteet, mutta viikon päästä nousi korkea kuume. Jade oksensi sisälle limaa, pissasi sisälle eikä jaksanut enää seistä. Kiireesti eläinlääkäriin, jossa maha ultrattiin ja tuomio oli selvä.

Yhteenvetona siis, että vuosi 2014 oli p-a-s-k-a! Ja toivon todella parempaa ensivuotta. 

Alkuvuodesta on ainakin tulossa erittäin mielenkiintoinen! ;)





Ei kommentteja: