tiistai 31. joulukuuta 2013

Vuosi 2013

Vuosi vetelee viimeisiään ja taas on aika hieman kerrata kulunutta vuotta. Siihen on sisältynyt paljon tapahtumia ja tämä vuosi jää mieleen ikimuistoisena!

Alkuvuosi sujui pitkälti jännityksen alla, Nemi astutettiin ja kuinka ollakaan mahassa möyri iso joukko pieniä koiran alkuja. Valitettavasti pentueen isä "Henkka" menehtyi äkillisesti pian astutuksen jälkeen, jonka jälkeen toive pennuista oli vieläkin suurempi. Aprillipäivänä (1.4.2013) Nemi synnytti maailmaan 9 pientä maailmanvalloittajaa. Yksi maailmanvalloittaja valitettavasti syntyi kuolleena, mutta voi että me nautimme niistä 8:sta muusta terveestä pennusta. Nemi oli todella hyvä äiti ja pennutkin saivat hienot kodit.




On ollut hienoa seurata pentujen kehitystä ja toivon todella että pennut vielä VALLOITTAVAT maailman!

Muita mahtavia juttuja oli Nemin Moldovan reissu. Reissulle lähdettiin aika yllättäen, mutta onneksi lähdettiinkin, oli se sen verran ikimuistoinen. Matka taitettiin bussilla ja iso osa ajasta vietettiin raja-asemilla kinastellen rahoista tullimiesten kanssa. Aikamoista touhua ;)

Paikanpäällä pidettiin yhteensä 6 näyttelyä ja sieltä Nemi sai tuliaisiksi Moldovan, Montenegron ja Philippiinien muotovalion arvot.


**

Jaden vuoteen ei kuulunut oikein muuta kuin pari näyttelyä (VSP & PN2) sekä ensimmäinen kokeilu VEPEn alokasluokassa tuloksella ALO3. Vienti se takkuilee ;)


Jade taitaa jäädä jo eläkkeelle näiden harrastusten suhteen, kun ei se enää tunnu nauttivan niin paljon kuin ennen. Tehköön sitten kaikkea kivaa vapaa-ajalla jos haluaa, mutta en mä halua sitä enää pakottaa mihinkään jos toinen ei halua.. Näyttelyihin sitten veteraaniluokkaan jos/kun 8 vuoden iän saavuttaa. 

Nemin kanssa voisi sitä vepeä kokeilla, tuntuu että tolla koiralla vaan energiat kasvaa mitä vanhemmaksi tulee.......


Loppujenlopuksi:

OIKEIN ONNEKASTA JA TURVALLISTA UUTTA VUOTTA !!

Ei kommentteja: