keskiviikko 18. joulukuuta 2013

Hoitokoira nro 2

Kun edellinen hoitokoira lähti kotiin niin seuraavana päivänä (maanantaina) meille saapui uusi hoitolainen. Nemin pentu, Neela, majailee täällä vajaan viikon verran. 

Neela kun saapui näytin sille meidän koirien lelulaatikon ja jo samana iltana oli JOKAINEN lelu levitetty pitkin asuntoa ja lelulaatikko ammotti tyhjyyttään. Kova se on leikkimään ja Nemi taas yrittää kerätä kaikki lelut itselleen kun mustasukkaisena ei halua toisen leikkivän.

Tänään käytiinkin sitten katsomassa vähän hevosia lenkin varrella!

Hyvin koirat ovat keskenään ja yötkin alkaa sujua jo vähemmällä heräämisellä. Itse ei vaan ole tottunut noihin villeihin tapauksiin, kun pentuajasta on jo niin pitkä aika Jaden ja Nemin osalta. On kokonaan tottunut siihen että koira tekee just niinku sille sanoo ja menee nukkumaan silloin kun itse menee ja tietää aamulla että pitää heti tehdä tarpeet kun ulos mennään. Niin helppoa meillä on yleensä, onhan tämä taas vähän erilaista tuollaisen vilkkaan ja nuoren "pennun" kanssa! ;)


Enemmänkin voisi puuhailla, jos olisi valoisaa illalla tai saati edes auto käytössä kun sekin pyörii pitkin Suomea tällä viikolla. Että lähimaastossa sitten vaan!

Ei kommentteja: