maanantai 16. syyskuuta 2013

Porvoo 14.9 & Pentutapaaminen 15.9

Ihana viikonloppu takana! Lauantaina olimme koko porukka Porvoon koiranäyttelyssä, Jade lähti turistiksi ja Nemi pääsi vuoden tauon jälkeen kehään. Ai että mua jännitti ihan hirveästi, niin paljon että olisi tehnyt mieli oksentaa kun oli Nemin vuoro. Nemille on kasvanut kaunis valkoinen turkki pentujen jälkeen ja mua vähän pelotti miten meillä menee, varsinkin kun tuomari ei kovin montaa erinomaista arvosanaa jakanut...

Jännitys sikseen, Nemi lopulta:

VAL ERI/1, SA, PN1, VSP !!!


Tuomarilla oli oma kamerakin mukana ja napsi siellä arvostelun lomassa kuvia, yhden otti ainakin Nemistä yksilöarvostelussa ja sitten ryhmäpotretteja. 

Arvostelu: "5-vuotias, voimakas rodunomainen narttu. Pää, jossa ruskeat silmät. Oikea pigmentti ja purenta. Suora selkä, suorat jalat. Takaa kulmautunut hyvin. Hyvä karva. Ystävällinen käytös. Liikkeet takaa hieman ahtaat, etuliikkeet riittävän vahvat." Peter Machetanz


****


Loistavan näyttelypäivän jälkeen Nemin reissu jatkui vielä Pyhällön suuntaan, jossa sunnuntaina oli pentutapaaminen. Harmi, että Nemin pennuista vain Halla saapui paikalle. Olihan Samu & Neela tietenkin mukana, mutta niitä näen muutenkin vähän väliä! 

Halla oli todella avoin, vähän sählä eikä malttanut pysyä paikallaan. Halla oli myös kasvussa mennyt jo Samun ohi, näinköhän siitä tulee uusi Nemi :) Jalkojen pituus oli ainakin samaa luokkaa..

 HALLA

NEELA

Neela, Samu ja Halla

NAPSU & NEMI





Päivän lopussa oli aika väsynyttä porukkaa, Samu nukahti tuoliin :)






Ei kommentteja: