lauantai 21. syyskuuta 2013

Erikoisnäyttely Heinola 21.9.2013

Tänään pakkasimme 6 koiraa autoon (+turistit) ja huristelimme kohti Heinolan erikoisnäyttelyä. Valkkareita oli ilmoitettu 50 kpl, joista 9 oli pentuja. Nemin pentuja mukana oli neljä kappaletta! :)

Pennuilla aloitettiin ja Samu ainoana uroksena olikin sitten urosten paras ja lopulta VSP-PENTU!! Samun juoksu ei nyt ollut ihan parhaimmasta päästä..

Narttu-pentuja oli jopa 8 kpl, hyvin jokainen pentu esiintyi, harjoitusta vaan enemmän niin kyllä se siitä lähtee sujumaan. Halla oli todella hienosti pentujen 4:s ja sai kunniapalkinnon! Muut eivät sijoittuneet.

vas. NEELA, SAMU, HALLA

Nemi oli ilmoitettu valioluokkaan, tuloksena: VAL ERI/4
Arvostelu: "In good size, proportional female. Proportional head with very good strong muzzle. Dark eyes, straight topline. Good angulations. Good movements. Good structure of coat." Joanna Adamowska.

Täytyy kyllä sanoa että on ollut huonoin tuomari millä ollaan koskaan oltu, ei siis sen takia ettei Nemi sijoittunut tuon enempää. :D 
Vaan oikeasti tuomari haki koko ajan neuvoja kehäsihteeriltä ja kysyi kenet hänen pitäisi sijoittaa. Tuntui myös että kehäsihteeri johdatteli tuomaria, koska tuomarin englanti ei kuulemma ollut hyvä ja arvostelu kesti todella kauan juuri sen takia ettei tuomari osannut asioita selittää kunnolla. Jäi vähän huono maku tuosta näyttelypäivästä..



Ei kommentteja: