keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kuulumisia

Ilmeisesti päivitystahti jatkuu edelleen kerran kuukaudessa.. ;)

Koirat on voineet hyvin. Nemin painonpudotus-suunnitelma ei ole edistynyt.. valitettavasti. Pikkuinen tankki meillä asustaa edelleen, etenkin kun karva on paksua niin tuo näyttää aika massiiviselta.

Lily on keksinyt pakoreitin takapihalta, eli jokaikinen kerta kun kissa hiemankin vilahtaa naapurin pihalla niin neiti liitelee kauniisti aidan yli naapurin puolelle. Jippii :D Josko keväämmällä saisimme aidan korjattua ja korotettua sen verran että se ainainen liitely loppuisi..

Nyt on myös muutama viikko menty hyvin ettei sohvaa ole heitelty pitkin asuntoa ja johdotkin ovat saaneet olla rauhassa. Sähkömies meillä kävi kuitenkin laittamassa paikat kuntoon Lilyn jäljiltä.

Meille on tulossa uusi perheenjäsen toukokuun lopulla ja pakko myöntää että hieman jännittää miten koirat suhtautuvat. Kummallakaan kun ei kunnon kokemusta ole lapsista.. :( Luotto on kuitenkin kova että koirat "hänet" hyväksyvät ja perheenjäsenen paikka vakiintuu. Ihmisystävällisiähän nuo ovat, mutta lapset on aina lapsia ja vaikka aikuisista koira pitäisikin niin ei välttämättä lapsesta. 


Tässä on muuten Coco, Nemin lapsenlapsi ja Lilyn siskopuoli. ;) Todella kaunis tyttö, joka asustaa Ranskassa.



Ei kommentteja: