sunnuntai 22. maaliskuuta 2015

Koirakoulua ja match showta

Tänään olikin taas puuhakas päivä. Aamulla kävin Lilin kanssa koirakoulussa ja illalla koko porukalla match showssa, tosin Nemi oli vain turistina. ;)

Koirakoulussa meni ihan hyvin, oltiin kuitenkin vasta ensimmäistä kertaa siellä. Tein sen virheen aamulla että annoin Lilille ruuan, joten ei ne broileripyörykät olleetkaan enää niin suurta herkkua kentällä....
Koulussa harjoiteltiin sivulle menoa ja katsekontaktia. Sivulle meno sujui pari ensimmäistä kertaa todella mallikkaasti, mutta sitten se kiinnostus nameihin lopahti ja haisteltiin maata ja katseltiin muiden tekemisiä. Ohjaajasta aika turhauttavaa tuollainen.. ;)

Sivulla seuraaminen sen sijaan sujui tosi hyvin, mutta se istuminen oli ylivoimaisen vaikeaa.... Täytyypä harjoitella kotona vähän lisää, niin ollaan ensi kerralla parempia, ehkä???

Lopuksi otetiin vielä luoksetulo, eli koirakoulun ohjaaja piti koiraa kun itse juoksi "karkuun" ja koiran olisi pitänyt tulla sujuvasti luokse. Lily ymmärsi leikin niin, että juostaan mahdollisimman kovaa ja läheltä ohi ja jatketaan matkaa. :D Kyllä se sitten kääntyi ja juoksi täysiä päin.. 

Me oltiin siis oikein mallioppilaita tänään - not..

**

Match show järjestettiin viereisellä ratsastustallilla (meiltä matkaa n. 300 m). 
Pikkupentuja oli 18 kpl. Lilylle tuo paikka oli ihan uusi, mutta yllättävän hyvin se sopeutui sinne, vaikka alussa näytti kauhistuvan!

Oli virhe ottaa myös Nemi mukaan, koska kehässä Lily veti ihan jatkuvasti Nemin luokse, juoksusta ei tullut mitään. Seisomisessakin pää oli koko ajan Nemiin päin, eikä siis seissyt kunnolla.. Sain kuitenkin aika jämäkästi pidettyä muutamia hetkiä paikallaan, jotta tuomari näki koiraa, edes hetken aikaa..

Harjoitusta vaan lisää, niin eiköhän tässä joskus oikeisiin näyttelyihin päästä.

Tulos loppujen lopuksi: SIN 2 !!
jee :D





Ei kommentteja: