sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Kuulumisia

Lilyn kanssa on mennyt todella hyvin. Temppu-listalla on tällä hetkellä seisomisen opettelu, eli näyttely-seisomisen. Ihan hyvin ollaan edistytty, ei enää Lily hypi ja pompi namin perään vaan malttaa jo hetken olla paikallaankin. ;)

Nemikin on vihdoin lopettanut "lähettäkää Lily takaisin" -anelun. Nyt leikkivät ja painivat takapihalla ihan kunnolla. Sisällä Nemi lähinnä makoilee vain sohvalla, koska muuten joku pikkupiru puree jaloista koko ajan. Valtakin tuntuu vaihtuneen.. Nemi on ihan liian kiltti, se antaa oman ruoan ja luut ihan suosilla toiselle. Ei ärähdä jos puree jalasta tai korvasta, juoksee vain sohvalle karkuun.

Sisälle Lily ei ole enää pissannut vähään aikaan, paitsi työpäivisin, mikä nyt on ihan luonnollista tuon ikäiseltä pennulta. Yöllä noustaan vielä 2-3 kertaa päästämään ulos - ihan varmuuden vuoksi. 
Työpäivien aikana on syöty jo yksi pipo ja sohvapöydästä kaksi kulmaa... 

Eilen kävimme ensimmäistä kertaa moikkaamassa Hiroa ja Gheaa. Lily ei Hirosta kauheasti välittänyt, eivät juurikaan leikkineet keskenään, mutta Ghea se olikin tosi kiva leikkikaveri! :) Näistä leikeistä toivottavasti tulee vielä kuvia myöhemmin!

Tänään oli vuorossa tutustuminen riehuviin lapsiin. Ei Lily ihan suinpäin sinne leikkimään juossut, mutta seurasi kovasti ja oli utelias. Lapsilla ei koiranpennuista kokemusta ole, joten jotkin liikkeet saattoivatkin olla hieman hyökkääviä. Mutta hienosti Lili toimi ja oli oikein reipas. :)

Päivällä sitten käytiin leikkimässä koirakamujen kanssa, mukana oli myös Kevi sekä Cara ja Nemin pentu Neela. Kiva oli nähdä Neelaa pitkästä aikaa! Siitä on kasvanut oikein nätti tyttö.

Vielä olisi pitänyt yhteen paikkaan mennä Lilyn kanssa, mutta ollaan kumpikin ihan naatteja niin siirretään ensiviikkoon. Ensiviikolla on myös Lilyn rokotukset, vihdoin..

Hörökorva:

Puoli-sisarukset Maya ja Lily

Tässä Neela:

Ei kommentteja: