keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Kuulumisia

Tämä päivitystahti on ihan huimaa, toivottavasti pysytty vauhdissa mukana... ;)

Viime viikko meni Nemin osalta aika pitkälti vaan levätessä. Hieronta on minun mielestäni auttanut Nemillä, ei arista selkää niin pahasti ja tuntuu liikkuvankin huomattavasti paremmin. 
Nemi vaan tuppaa olemaan aika villi, jonka takia sen lihaksetkin kipeytyvät nopeasti kun koko ajan pitäisi säntäillä, vetää hihnassa tai muuten vaan riehua. 

Tällä viikolla ollaankin treffattu Nemin pentuja Samua ja Neelaa! Samu ottaa aina yhtä iloisesti meidät vastaan - heittämällä kuratassut selkään silloin kun vähiten odottaa. ;) Siinäkin tuntuu virtaavan tuota villiä verta....

Nemin pentu "Nami" on aloittanut Espanjassa uuden harrastuksen. Nami on ryhtynyt puutarhuriksi, Nemi oli tismalleen samanlainen pentuna. Laittoi aina uudet mullat kukkaruukkuihin, etenkin sisällä. ;)

Itsehän en edes enää muista millaista arki pennun/nuoren koiran kanssa on. Tai miten ne voivat muka tuhota jotain??? En taida enää ottaa uutta koiraa, kun meillä on nyt niin helppoa. ;) Kukaan ei tuhoa mitään, ketään ei tarvitse kouluttaa ja vain harvoin on kakat sisällä. Ihan luksusta!

Nemi 8-9 vk:


Ei kommentteja: