sunnuntai 26. tammikuuta 2014

Onnettomuus

Eilen lähdettiin pitkästä aikaa leikkimään Nikin, Hiron ja Ghean kanssa. Alku sujuikin ihan hyvin, mutta sitten se alkoi.. Nimittäin tuijottelu Nikin ja Nemin välillä. Eivät he koskaan ole olleet mitään sydänystäviä ja tuijottelua on ollut ennenkin, etenkin nyt kun kumpikin narttu on saanut pennut. Ennen se tuijottelu on jäänyt siihen tuijotteluun, nyt sitten pinna olikin sen verran lyhyt eikä keretty puuttua ajoissa peliin ja soppa oli valmis.

Niki ja Nemi rupesivat tappelemaan ja voitte kuvitella miten vaikea paksuissa talvivaatteissa on yrittää repiä koiria irti toisistaan, voimaa nimittäin riittää kummallakin koiralla. Muutaman kerran saimme koirat irti mutta ote lipesi ja taas oltiin kurkussa kiinni, lopulta piti oikein roikkua takajaloissa ja saatiin tappelu lopetettua. Vammoilta ei valitettavasti vältytty. Niki sai korviin jälkiä ja Nemi sitten niskaan kulmahampaan kokoisen KOLON, josta näkee syvälle koiran sisuksiin.... 

Oli pakko leikellä Nemin turkkia että haava hengittää ja sen pääsee paremmin puhdistamaan. Soitin vielä päivystävälle eläinlääkärille että onko tarvetta tikkaukseen, mutta hän oli sitä mieltä että ei akuuttia tarvetta. On mahdollista että paranee itsestään kunhan vain puhdistaa hyvin. Hain apteekista Bacibactia ja Betadinea joilla hoidan haavaa nyt tähän hätään. Katsotaan maanantaina pitäisikö vielä käydä näyttämässä omalla eläinlääkärillä, eli seurataan tilannetta!




Ei kommentteja: