tiistai 29. lokakuuta 2013

Turhanpäivästä hölinää

Taas on kelloja käännetty kohti kesää ja sehän tarkoittaa sitä, että kun pääsen töistä klo 16.15 niin ulkona on jo pimeää. Kuvia on ihan turha ottaa, joten ainakin kuvalliset päivitykset jäävät vain viikonloppuihin. 

Jotain kuulumisia nyt kuitenkin:

Jade on aloittanut karvanlähdön, eli juoksuja odotellaan. Karvat ovatkin lähteneet ja jäljellä on vain nakupelle.. Jaden juoksut ovat menneet nyt ihan sekaisin kun Nemi sai pennut. Aiempina vuosina juoksut ovat olleet säännöllisesti joka 4:s kuukausi. Laskujen mukaan näiden juoksujen olisi pitänyt tulla jo aikoja sitten, mutta ei näy.. Ehkä ne sitten marraskuussa..?

Valitettavasti myös Nemin pitäisi aloittaa karvanlähtö ihan näinä hetkinä.. Nemillä on nyt upea ja paksu turkki ja sitä karvaa riittää.. Joten imurille tulee käyttöä.

Viime viikolla kävin katsomassa pikku Ghea-tyttöstä. Ghea oli niin ihanan rauhallinen pentu, juuri sellainen kuin itse tykkään (tai olen tottunut..). Voipi olla että Ghea tuleekin meille hoitoon pariksi päiväksi vielä tämän vuoden puolella. Jade tykkää, se oli niin tykästynyt Neelaankin (Nemin pentu) kun Neela oli meillä hoidossa. Kahdestaan leikkivät todella paljon. Nemi sen sijaan tyytyy vain pomottamiseen, mutta ulkona onneksi unohtaa sen! ;)

Ettei nyt ihan kuvattomaksi hölinäksi mene tämä päivitys niin tässä teille pentukuvia:

Jade :)


Nemi 4 kk

Ei kommentteja: