tiistai 7. huhtikuuta 2015

Koirakoulussa

Tänään oli taas vuorossa koirakoulua Lilyn kanssa.
Meitä olikin mukavan kokoinen porukka paikalla, ei liikaa eikä yhtään liian vähän! :)

Oli tosi mukavat treenit ja Lilykin oli paljon skarpimpi kuin edellisellä kerralla, toki toivoisin vielä lisää kontaktin ottoa minuun eikä naapureihin....

Otettiin hieman perusasentoa, katsekontaktia ja paikallaoloa, mutta tänään keskityttiin todella paljon seuraamiseen. Vaihdeltiin paikkaa ringissä ja pujoteltiin koirakkojen ohitse. Lopulta päästyi yhden henkilön husky (ainakin samannäköinen oli) irti ja sitä "jahdattiin" varmaan 10 minsaa. Jahdattiin siis niin että muut koirakot tekivät oman koiran kanssa seuraamista suunnan vaihdoksilla yhdessä kasassa ja sitten perusasentoa ja maahan menoa. Yritettiin pitää siis häiriökoira pois meidän tontilta, samalla kun omistaja ja koirakoulun ohjaaja yrittivät napata karkuria kiinni. Tämä oli aika kiva "harjoitus", koska sai oikeasti kunnolla keskittyä siihen omaan koiraan häiriön alla.

Lopuksi otettiin taas luoksetulo, astetta vaativammin. Koira jätettiin ohjaajalle ja itse piti kävellä pois tylysti - koiraa houkuttelematta. Sitten luvan kanssa koira irti ja juostiin pakoon. Lily teki taas perinteiset, eli juoksi täysillä ohi ja meinasi lähtä huitelemaan ihan muualle mutta tulihan se hakemaan namit vielä minulta. ;) Ei paljon koiraa napannut kun jätin sen ohjaajalle, hyvä että sain huomion edes sieltä juoksumatkan päästä! höh..

Tosi paljon on kehitystä tullut meille, ja taas mulla on kova usko että tuosta vielä kunnon koira saadaan, vaikkei tänään siltä ehkä näyttänyt kun töistä kotiin tultiin.. 
Lily oli viskonut kaikki sohvan tyynyt (niin istuintyynyt kuin selkänojatkin) pitkin kämppää.. huoh.. :D Olisi kiva tietää mitä täällä tapahtuu aina arkisin!



Ei kommentteja: